OM OSS

Born to let you play live

VÅR VISJON...

.. er å gi band, grupper, artister og musikere de beste mulighetene til å spille konserter på de beste scenene under profesjonelle forhold og dermed gi en push for å bli mer erfarne på scenen og å oppnå mer med musikken sin.
Siden 1992, da en gruppe musikere koopererte til å skape den perfekte plattformen for band som vil ha det gøy og fremfor alt utvikle seg, har Emergenza Festivalen gitt tusenvis av musikere en mulighet som er umulig å få på andre steder.
Det er ikke bare konserter - Emergenza er en opplevelse for livet!

Lidenskap

100%

Kompetanse

100%

Drivkraft

100%
· Vi booker de beste klubber for konsertene deres, gir komplett backline for bruk og fullfører konsertene under profesjonelle rammer, som vanligvis er reservert for kjente artister og band.

· Å ha konserter på 4 kontinenter, i 34 land og på 782 klubber gjør Emergenza Festival det største LIVE arrangement for ny musikk i verden. Vi samarbeider med kolleger i andre land for å tilby "special guest gigs" på klubber hvor det vanligvis er umulig å få spille på som norsk artist hvis man ikke allerede er kjent internasjonalt. Den internasjonale finalen er en del av utendørsfestivalen Taubertal Festival i Tyskland.

· Årlig deltar rundt 4000 band/grupper/artister.

· Siden 2000 har vi organisert rundt 500 ekstra gigs ved anerkjente festivaler og showcases som SXSW, Sziget, Vans Warp Tour, Popkomm, Musikmesse og mer.

· Siden 2008 har vi full 100 band i ARTISTPOOL-prosjektet, hvor vi fortsetter med deltakere som har vist at de er klare til å ta neste trinn på karrierestigen.

· Over 100 gigs arrangeres årlig med artister som er med i ARTISTPOOL-prosjektet.

· En rekke festivaler samarbeider med oss, og fra tid til annen tilbyr konsertmuligheter til band som har deltatt med oss.

· Vårt nettverk innen bransjen er det sterkeste du noensinne har sett på et prosjekt som jobber med up-and-coming band og artister! Disse er de største "spillere" i bransjen , og inkluderer for eksempel: UNIVERSAL MUSIC / Spinnup, MARSHALL RECORDS, PLEDGE Music, MUSIKMESSE Frankfurt, MUSIK MEYER, GEWA, MEINL, TARGET, EXTRATOURS, WIZARD PROMOTION, CHIMPERATOR, FOUR MUSIC og mer.

· Noen av våre tidligere deltakere som har lykkes etter å ha deltatt på Emergenza inkluderer bl.a: NICO & VINZ (NO), DONKEYBOY (NO), ROYAL REPUBLIC (SE), EMIL BULLS (D), ITCHY (D), tromissen i LUKAS GRAHAM (DK) og en gruppe av musikere som idag jobber professionellt som musikere eller produsenter for andre.

Spørsmålet er bare når kommer navnet ditt opp på denne listen?

Team

Martin

Martin Jensen

Nordic General Director

Oslo, Bergen

47162030

Bio

Martin Jensen

PÅMELDING