Tredje dagen på den internasjonale finalen i Tyskland

Det ble drukket en del kalde pils i solen for å holde nervene i ro

Tredje dagen på den internasjonale finalen i Tyskland

Emergenza Festival 08/13/2017

BEATS UNLIMITED CREW

TID TIL Å FÅ DANSESKOENE PÅ

Første band på den siste dagen er et dansevenligt orkester og uavhengig av nattens regnskyll og gjørme, er publikum klar til å ha det gøy. Fargerike kostymer, funky lyder og mer levende hip hop enn du finner på en Detroit klubb en tirsdag kveld. Vi hører et veldigt “tight” band og en vokalist som synger, rimer og underholder som en profesjonell. Det finns flere flotte støttevokalister med like vakre stemmer. Den beste sangen av kvelden var "things never stay the same". Et super catchy nummer som var veldig effektivt. Dette var en perfekt måte å kick-starte den siste dagen av festivalen. Takk, Nederland. Takk, B.U.C.

THE AGENCY

STRAIGHT UP ROCK AND ROLL

Dette er rock. Rent, enkelt og veldig kul. Rock er alltid på moten. Det er alltid en 'her og nå' med rock. Tenk deg Backyard Babies, men med enda mer selvtillit og litt Alice in Chains gitar innlegget. Danskene er sannsynligvis det yngste bandet vi har hatt i den internasjonale finalen, men det var bare en positiv ting. Uskylden, attituden og energien. En sterk set fra de danske gutter!

TIME FOR ACTION

SPANJOLENE KOM MED SOLEN!

Catchy refrenger, tunge trommer og skitne gitarer, men det er i grunn og bunn pop. De spanske guttene tok solen og varmen med seg. Så snart de begynte å spille, åpnet skyene og vi fikk endelig se en solstråle. Vi har offisielt bra nå. Vi har brukt tre dager i regn, men det var det vi ønsket. Bandet spilte et flott utvalg og viste den verdensberømte spanske attitude. Spania er så mye mer enn fotball. De er pop, rock, ska og mer. Og de beviste det i dag. En flott måte å avslutte festivalen. Vi kan knapt vente på resultatene!!!

PÅMELDING