Påmeldingen for 2017/2018-sesongen har startet!

Nå kan du melde på bandet ditt, og få muligheten til å vinne en platekontrakt eller en Europaturné.

Påmeldingen for 2017/2018-sesongen har startet!

Emergenza Festival 08/15/2017

Etter en fantastisk finale i Tyskland stod danske The Agency igjen som vinnere av Emergenza Festival 2016/2017. De vant en platekontrakt med Marshall Records (UK) i den internationasjonale finalen!

Det kan være DU og bandet ditt som vinner dette i kommende sesong!

Hvis du vil ha muligheten til å vinne en platekontrakt eller en Europaturné med bandet ditt, burde dere melde dere på nå. Påmeldingen hos Emergenza Festival går etter prinsippet «førstemann til mølla», og det fyller seg vanligvis ganske fort opp.

Uansett om bandet ditt er helt nyoppstartet, eller er på kanten til å slå igjennom kan dere delta på Emergenza Festival, så lenge dere ikke har signert kontrakt med et "major" plateselskap. Emergenza Festivalen tilbyr en plattform til band, som gjør at dere kan få en skikkelig kick-start på musikkarrieren. Dette kan Nico & Vinz fra Oslo skrive under på. I 2011 meldte de seg på Emergenza Festivalen, gikk hele veien til finalen, og vant! Dette førte til at de fikk gjennombruddet de hadde ventet på.

Festivalsjefen i Norge, Martin Jensen, hadde dette å si om den nordiske tilstedeværelsen i den internasjonale finalen:
"Siden det har vært nordiske band som har vunnet fem av de syv siste internasjonale finalene - Nico & Vinz fra Norge i 2011, Hurricane Love fra Sverige i 2012, The Scheen fra Norge i 2014, Gain Eleven fra Sverige i 2016 og The Agency fra Danmark i 2017 - kan vi konkludere med at det både er veldig mange bra lovende band i Norden, og samtidig merker vi at oppmerksomheten mot Skandinavia har økt på grunn av disse fem gruppene."

I tillegg til muligheten til å vinne en platekontrakt eller en Europaturné, er det flere fordeler ved å delta på festivalen: Man får spille på Garage (med Bergensfinale på USF Verftet) eller John Dee, vinnerbandet spiller i Norgesfinalen på Rockefeller, gratis promoteringsspakke, presenteres for bookingansvarlige for tyske festivaler, nettverking og på den internasjonale finalen deler deltakerne scenen med store, internasjonale stjerner.
 
Meld dere på her: 
PÅMELDING